Sevilla avancerar efter Porto-kross – trots utvisning

Porto vann det första mötet hemma i Portugal med 1-0 efter fint spel och Sevilla hade inte mycket att sätta emot vid det tillfället.

Ikväll kom det att vända totalt för Sevilla och redan efter fem minuters spel kan Ivan Rakitic sätta 1-0 från straffpunkten.

När 26 minuter var spelade placerade Vitolo in 2-0 för hemmalaget och tre minuter senare var ledningen utökad till 3-0 genom colombianen Carlos Bacca.

Kort efter pausvilan får Sevilla högerbacken Coke utvisad och spänningen stiger återigen i matchen då Porto pressar på rejält för en reducering.

Istället för att göra mål släpper man istället till ett bakåt då inbytte Kevin Gameiro är alert på en målvaktsretur och kan göra 4-0.

Porto får trösta sig med ett vackert reduceringsmål på stopptid då Ricardo Quaresma dunkar in ett ruskigt snyggt långskott.