Uppgifter: Rabiot kan lämna för FC Barcelona

Uppgifter: Rabiot kan lämna för FC Barcelona

FC Barcelona kan köpa in Adrien Rabiot

Mittfältaren vill lämna Paris Saint-Germain och en affär sägs kunna bli klar innan transferfönstret stänger under sommaren.

Adrien Rabiot kan vara inne på sina sista veckor som spelare för Paris Saint-Germain. Spanska FC Barcelona är väldigt intresserade av en värvning av fransmannen men det kommer bli långt ifrån smärtfritt att få till en övergång. Enligt L’Equipe sägs det knappt finnas några möjligheter att spelaren lämnar Parc des Princes under sommaren men spanska Mundo Deportivo menar att en affär kan komma att bli av.

Stjärnan har endast ett år kvar på sitt kontrakt men trots att spelaren tackat nej till kontraktsförslag efter kontraktsförslag sägs inte PSG vilja göra sig med spelaren. Lagets tränare Thomas Tuchel säger att det hela är upp till Rabiot själv.

– Allt är upp till honom. Han får bestämma sig om han vill fortsätta med oss och anpassa sig till vår nya spelstil eller leta efter någon nu utmaning, säger Tuchel.

SE ÄVEN: PSG löner och kontrakt 2018

Det är inte bara Barcelona som är intresserade av spelarens tjänster. Tidigare har Rabiot även kopplats ihop med en flytt till Premier League samtidigt som även Atlético Madrid och Real Madrid ska ha varit intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365