Stjärnan vill lämna Real Madrid

Stjärnan vill lämna Real Madrid

Kovacic säker – vill inte stanna i huvudstadslaget

Real Madrid har lite av en spelarflykt under sommaren 2018. Först försvann Cristiano Ronaldo till Juventus, och nu verkar flera av de större stjärnorna vara på väg bort.

Framför allt handlar det om Mateo Kovacic. Mittfältaren, som var med och gick till VM-final i sommar med sitt Kroatien, ska vara fast bestämt om att lämna klubben. Det beror på att han vill ha mer speltid.

Med landsmannen Luka Modric samt den storspelande Isco på samma position så blir konkurrensen för tuff. När den förre Real Madrid-tränaren Zidane dessutom inte vill ge Kovacic chansen som ordinarie så tröttade kroaten. Nu vill han bort.

Kan gå till Premier League

LÄS OCKSÅ: Bästa odds friidrott

– Jag skulle vilja spela mer i Real Madrid då jag älskar fotboll och få vara på planen. För mig är det väldigt svårt att vara startspelare i Real Madrid och speciellt för mig som kom hit väldigt ung. Jag förstår situationen och därför är det bästa för mig att jag flyttar till en annan klubb där jag får möjligheten att spela vecka in och vecka ut.

Kovacic har spenderat tre säsonger i Real Madrid men har aldrig lyckats övertyga någon av tränarna om en startplats. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply