Uppgifter: Atlético Madrid nära att värva Gelson Martins

Uppgifter: Atlético Madrid nära att värva Gelson Martins

Gelson Martins till Atlético Madrid?

Spelaren som rivit kontraktet med Sporting i den portugisiska ligan ser ut att flytta till den spanska huvudstaden. Nu sägs hans agent vara på plats för att få till en övergång.

William CarvalhoBruno Fernandes och Gelson Martins är tre spelare som alla rivit sina kontrakt med portugisiska Sporting. Detta den 11 juni och då klubben befinner sig i kris kommer flera stora namn att lämna för spel på annat håll.

Då de kommer att ansluta som bosman letar nu agenterna efter den bästa dealen hos flertalet klubbar. När det mesta tydde på att Gelson Martins skulle gå till Benfica har det hela nu tagit en U-sväng. Nu skriver nämligen portugisisk press att Martins är nära en flytt till Atlético Madrid.

Det är Correio da Manha som kommer med uppgifter om att spelarens agent Ulisses Santos för närvarande befinner sig i den spanska huvudstaden. Detta för att få till en övergång med Atlético Madrid. Agenten ska även ha bokat ett möte med Real Madrid för att se om spelaren finns på intresselistan men det mesta tyder på att det blir spel på Estadio Metropolitano den kommande säsongen.

Atlético Madrids tränarstab ska ha blivit väldigt intresserade av Martins efter dubbelmötet med Sporting i Europa League den gångna säsongen.

Totalt har det blivit 13 mål och 13 assist på 52 matcher i Sporting. Spelarens idé är att inte fortsätta spela sin fotboll i Portugal för att inte svika sin gamla klubb där han slog igenom.

Även Arsenal och Liverpool ska tidigare ha visat intresse för Martins.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply