Uppgifter: Real Madrid i möte om värvning av Neymar

Uppgifter: Real Madrid i möte om värvning av Neymar

Neymar – Real Madrids drömvärvning?

Spelaren som lämnade FC Barcelona den gångna sommaren ryktas på nytt vara på väg till Real Madrid. Detta då Real Madrid varit i möte med spelarens agent om en flytt.

Ända sen tiden då Neymar spelade i Santos har Real Madrid visat intresse för den brasilianske superstjärnan. Flytten till Barcelona sommaren 2013 gjorde att man då missade chansen att värva anfallaren men nu vill man göra ett nytt försök. Tidigare har flera spanska och brasilianska tidningar skrivit om att flytten till PSG endast ska vara en mellanlandning för att tillslut hamna i Real Madrid. Under torsdagsförmiddagen kommer nämligen uppgifter om att Real Madrids president Florentino Pérez ska ha varit i möte med Neymars pappa, tillika agent, för att försöka komma överens om en värvning.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

Det är den brasilianska siten UOL som skriver att mötet ska ha ägt rum men att det är väldigt svårt att få till en affär. Detta då fransmannen inte ska ha någon som helst vilja att släppa superstjärnan som man betalade 222 miljoner euro för den gångna sommaren.

I Real Madrid spelar bland annat landsmännen Marcelo och Casemiro, två spelare som sägs gärna vilja se Neymar på Estadio Santiago Bernabéu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply