Manchester United vill värva Sokratis

Manchester United vill värva Sokratis

Sokratis till United i sommar?

Försvararen som jagas av flertalet klubbar finns nu även på Manchester Uniteds önskelista. Den engelska storklubben sägs försöka få till en värvning under den kommande sommaren.

I ti sdags stod det klart att Manchester United är utslaget ur Champions League. Den engelska storklubben fick packa väskorna efter att ha spelat 0-0 borta mot Sevilla i det första mötet och därefter förlorat med 1-2 hemma på Old Trafford. The Red Devils sägs redan planera inför nästa säsong och enligt uppgifter ska man nu ha hittat en spelare man vill värva.

Det är tysk press som tagit fram uppgifter om att Manchester United vill värva Sokratis under sommarens övergångsfönster. Mittförsvaren som spelat i Dortmund sedan 2014 ska vara en av de förstärkningar man vill göra under sommaren då Mourinho inte sägs vara nöjd med försvaret. Enligt tidningen Kicker ska United vara väldigt intresserade av en värvning av 29-åringen som dock sägs ligga i förhandlingar om en förlängning med Dortmund.

SE ÄVEN: Lista: 10 största arenorna i världen

Sokratis sitter för närvarande på ett kontrakt med Dortmund som binder honom till klubben till och med sommaren 2019. Det är oklart hur mycket en affär skulle komma att vara värd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply