Ludwig Augustinsson bekräftar bud från England, Italien och Tyskland

Ludwig Augustinsson bekräftar bud från England, Italien och Tyskland

Storklubbar jagar Ludwig Augustinsson

Bekräftar på pressträffen under lördagsförmiddagen att FCK fått bud på den svenske ytterbacken, men att inget ännu är klart.

Igår förlorade Sverige med 2-1 mot FrankrikeStade de France, en tung förlust som avlägsnade Sverige från topplaceringarn i VM-kvalgruppen. I förmiddags hölls en pressträff på spelarhotellet i Paris och Ludwig Augustinsson var en av spelarna som fick svara på journalisternas frågor. Försvararen avslöjade bland annat att hans klubb FC Köpenhamn tagit emot flera bud, både från England och Tyskland men svensken vill inte avslöja några klubbnamn.

– Det känns som om det blir mer och mer hela tiden. Många klubbar har försökt köpa loss mig senaste åtta, tio månaderna och det är likadant från FC Köpenhamn som absolut inte vill sälja mig nu, säger Augustinsson.

Försvararen är dock fåordig när det kommer till uppgifter om vilka klubbar som visat intresse.

Det räcker att säga att det är från de stora ligorna och då framför allt från Tyskland, England och Italien. Det har varit väldigt många klubbar men många sållas bort för att de inte kan betala var FCK vill ha. Jag vet inte exakt vad de vill ha men de sa nej till stora bud i somras och som var på nivåer som det inte varit på länge i Sverige.

Är det 50-60 miljoner kronor?

– Vad FCK vill ha vet jag inte exakt men det var bud i den nivån. Det var många klubbar som var inblandade och lade sig på olika nivåer men (FCK) de sa nej till stora bud, avslutar han.

Tidigare har det pratats om att bland annat AS Roma och Inter är intresserade samtidigt som Liverpool även ska finnas på tapeten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply