bet365

Barcelona vill värva Juventus Juan Cuadrado

Barcelona vill värva Juventus Juan Cuadrado

Behöver ersätta Aleix Vidal

FC Barcelona sitter i en något tight situation när det gäller högerbackar och söker efter en ersättare till Aleix Vidal, som de vill göra sig av med, och deras lösning är att skola om Juventus högerytter Juan Cuadrado till en högerback.

FC Barcelona har haft ögonen på Juventusyttern Juan Cuadrado under ett antal säsonger och de ser honom som en ypperlig ersättare till Dani Alves, som i somras lämnade för spel i just Juventus. Högerbacken Aleix Vidal ser inte ut att ha någon framtid i Barcelona, då han har deltagit i träningarna utan större problem men ändå inte får lov att spela. Under Katalanska supercupen förra veckan, i en vänskapsmach mot Espanyol där mestadels reserver och ungdomsspelare spelade, var Vidal inte närvarande och han har nu misslyckats med att vara en del av matchtruppen åtta omgångar i följd. Detta talar för att försvararen förmodligen kommer att lämna i vinterns transferfönster.

Goal skriver att Barcelona med stor sannolikhet kommer att närma sig Cuadrado någon gång under vinterns transferfönster, och frågan för Cuadrado lyder huruvida han är villig att ge upp sin favoritposition i Juventus för att spela högerback i Barcelona? Intresset finns från den katalanska storklubben och en möjlighet att få spela med ett av världens bästa lag.

Den ende andre spelaren som Barca kan tänka sig ersätta Alves är Arsenals Hector Bellerin, som är eftertraktad av många storklubbar och inte kommer att lämna billigt, om han ens lämnar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply