Luis Suárez nära förlängning med FC Barcelona

Luis Suárez nära förlängning med FC Barcelona

FC Barcelona förlänger kontraktet med Luis Suárez

Enligt flera Barcelonabaserade medier ska uruguayanen vara detaljer från att skriva nytt kontrakt med Barcelona, en överenskommelse som sägs sträcka sig till och med sommaren 2021.

Luis Suárez kommer inom kort att förlänga sitt kontrakt med den spanska storklubben FC Barcelona, det rapporterar bland annat spanska tidningen Mundo Deportivo samtidigt som även Diario SPORT hänger på i ledet av rapporterande tidningar. Enligt de båda kommer anfallaren få ett nytt kontrakt som förlängs med två år då det nuvarande gäller till och med 2019, detta samtidigt som Suárez sägs få en löneökning efter att ha magnifik statistik sen ankomsten till Camp Nou sommaren 2014.

Luis Suárez har tidigare sagt att han vill avsluta sin karriär i FC Barcelona.

– Jag är i världens bästa lag med världens bästa spelare. Jag slet rejält för att komma hit och vill njuta av det och fortsätta nå mina mål – att vinna titlar, säger han enligt ESPN och fortsätter:

– Jag skulle verkligen vilja avsluta karriären här, men det förutsätter att man håller sig på högsta nivå hela karriären. Och så långt tänker jag inte än. Det är bara några få som haft äran att lägga skorna på hyllan här.

Samtidigt kommer The Sun med rapporter om att Manchester United ska ha lagt ett jättebud på spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply