Officiellt: Djurgården lånar från Manchester City

bet365

Djurgården och Manchester City har knutit ett bra samarbete och nu utökas det genom att Djurgården får låna den 18-årige anfallaren Godsway Donyoh. Klubbarna började samarbeta under fjolåret när Patrick Vieira besökte Stockholms Stadion och Kaknäs. 

Det har lett till att två DIF-juniorer provtränat med Manchester City vid namn Marijan Cosic och Christian Rubio Sivodedov. Godsway Donyoh har tränat med Djurgårdens A-lagstrupp ett tag och deltagit i några träningsmatcher. Nu kommer alltså Djurgården att låna den unge anfallaren under 2013. 

– Det är en spelare som vi hade sett innan han kom dit och som vi snabbt fattade tycke för. Jag är glad över relationen till Manchester City som nu resulterat i att vi har fått hit en spelare som förhoppningsvis gör vårt lag bättre. Kombinationen av att han är en extremt talangfull spelare som passar in i vårt sätt att spela och att Manchester City tror på honom gör honom spännande, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson till Djurgårdens officiella hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply