Officiellt: Djurgården lånar från Manchester City

Djurgården och Manchester City har knutit ett bra samarbete och nu utökas det genom att Djurgården får låna den 18-årige anfallaren Godsway Donyoh. Klubbarna började samarbeta under fjolåret när Patrick Vieira besökte Stockholms Stadion och Kaknäs. 

Det har lett till att två DIF-juniorer provtränat med Manchester City vid namn Marijan Cosic och Christian Rubio Sivodedov. Godsway Donyoh har tränat med Djurgårdens A-lagstrupp ett tag och deltagit i några träningsmatcher. Nu kommer alltså Djurgården att låna den unge anfallaren under 2013. 

– Det är en spelare som vi hade sett innan han kom dit och som vi snabbt fattade tycke för. Jag är glad över relationen till Manchester City som nu resulterat i att vi har fått hit en spelare som förhoppningsvis gör vårt lag bättre. Kombinationen av att han är en extremt talangfull spelare som passar in i vårt sätt att spela och att Manchester City tror på honom gör honom spännande, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson till Djurgårdens officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply