Jordan Henderson avslöjar: spelar trots skada

Jordan Henderson avslöjar: spelar trots skada

Har spelat med skadan hela säsongen

Jordan Henderson har erkänt att han fortfarande lider av den hälskada som han drog på sig i början av säsongen, men att han fortfarande spelar trots den och är nära att vara helt frisk igen.

Jordan Henderson har avslöjat att han fortfarande spelar med den hälskada som han åkte på i början av säsongen. Liverpools lagkapten var borta i lite över tre månader när han skadade sin häl i augusti mot Bournemouth. Nu berättar mittfältaren att han har fortsatt spela, trots fortsatta problem med hälen, genom hela säsongen men är nu nära att vara tillbaka fullt frisk igen.

– Ibland kan jag vara min värsta fiende om jag spelar med en skada eller olika grejer, säger Henderson till Sky Sport.

– Det är mitt eget fel ibland, men det är bara så jag är. Det känns som att jag börjar komma tillbaka till det psykiska – det är en stor del av mitt spel – och när det är korrekt, verkar det som att allt det andra också flyter bättre. När jag var borta med England så tyckte jag att jag gjorde en av mina bättre insatser på säsongen i form av den psykiska aspekten av spelet, vilket jag var nöjd med. Jag fick självförtroende från det och jag behöver bara fortsätta jobba istället för att försöka komma ikapp hela tiden.

Hendersen tror inte att han kommer vara smärtfri förens han har en paus efter sommarens EM i Frankrike.

– Det kommer att försvinna helt när jag tar en paus, men jag är inte säker på att jag kommer ha en på ett tag nu, säger 25-åringen.

– Kanske om jag åker till EM, så kommer jag att ha en paus efter det och sen är det förhoppningsvis bra efter pausen. Till dess måste jag bara hålla ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply