bet365

Cristiano Ronaldo tillbaka till Manchester United?

Cristiano Ronaldo tillbaka till Manchester United?

Sonen kan återvända hem

Det har länge ryktats om att Cristiano Ronaldo kan komma att lämna Bernabeu och under den senaste säsongen har dessa rykten bara växt sig starkare och Manchester United sägs kunna vara klubben han hamnar i, eller snarare återvänder till.

Real Madrid kan komma att sälja Cristiano Ronaldo i sommarens transferfönster, för en summa av 48 miljoner pund, med Manchester United som intresserade köpare skriver Metro. Det har florerat starka rykten kring portugisen och det faktum att han kan komma att lämna Bernabeu under hela säsongen, och nyligen kom det rapporter om att han säljer sitt hus i Madrid. United har länge funnits med bland de namn som sägs vara intresserade och har pengar nog att värva anfallaren. Ronaldo hade dessutom en extremt framgångsrik period redan bakom sig på Old Trafford mellan 2003 och 2009.

Chanserna för United att få tillbaka 31-årigen till England ser nu väldigt ljusa ut. Den spanske fotbollsexperten Guillem Balague nämnde i en frågestund med Sky Sports att han förväntade sig att 48 miljoner pund skulle vara nog för att övertala Real om att sälja portugisen. Trots Ronaldos ålder och hans dipp rent prestationsmässigt den här säsongen så skulle United ändå se det som ett okej pris att betala för en man som vunnit Ballon d’Or 3 gånger och som redan bevisat sig i Premier League. Han har dessutom fortfarande lyckats med att göra 42 mål på 39 matcher den här säsongen.

Även Paris Sant-Germain sägs vara intresserade av Ronaldo om han skulle komma att lämna den spanska huvudstaden, men den lockande tanken på en återkomst till Old Trafford kan visa sig vara för stark.

Real Madrid och PSG Champions League

Frågan är ifall Real Madrid eller PSG vinner Champions League 2016? Snart får reda på svaret då både Real Madrid och PSG tagit sig vidare till Champions League kvartsfinaler 2016. Imorgon spelas både PSG vs Man City och Wolfsburg vs Real Madrid kl. 2o:45. Se Champions League spelprogram och Champions League på TV för mer info.

PSG – Man City och Wolfsburg – Real Madrid sänds av Viasat Fotboll respektive TV3 och båda kan streamas live hos Viaplay.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply