Villarreal krossade Rayo Vallecano

Villarreal satte i högsta växeln från start, men Ruben storspelade i Vallecano-målet. De första tio minuterna var väldigt intensiva men det blev inte mål. Hemmalaget tog dock ledningen i den 22:a matchminuten då de kom två mot målvakten och Uche la in bollen i mål. 2-0 kom lite senare. I den 42:a minuten rullade Villarreal upp bortalaget på läktaren och tillslut kunde Bruno enkelt lägga bollen i mål. Det resultatet stod sig till pausvilan.

Redan tio minuter in i den andra halvleken kom också 3-0. Efter ett fint anfall kunde Jonathan Pereira chippa in bollen i mål. Trots resultatet så skapade Rayo Vallecano ingenting, Villarreal fortsatte att styra matchen och de skapade fler bra målchanser. I den 63:e minuten släcktes allt hopp för bortalaget när Anaitz Arbilla åkte på en frilägesutvisning. När Jaume Costa dessutom kunde lägga in returen från frisparken så blev det inte bättre. 4-0 till Villarreal och efter det stannade tempot upp lite. Hemmalaget vann med 4-0 och trycker på i jakten på en Europa League-plats.