Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic ryktas till La Liga-gigant

PSG-stjärnan uppges nu vara intressant för Real Madrid

Efter Milan, Chelsea och Juventus. Nu kommer uppgifter från Mundo Deportivo som länkar Zlatan Ibrahimovic ihop med spanska storklubben Real Madrid.

Zlatan Ibrahimovic, 33, sitter på ett kontrakt med Paris Saint-Germain som löper ut efter nästa säsong och den svenske stjärnan har under våren länkats flitigt ihop med ett antal storklubbar ute i Europa. Uppgifter har dels länkat profilen till Juventus, men den senaste tiden har även rykten placerat honom i Milan, som kan vara på väg att få in nya ekonomiska resurser till en ny satsning i sommar. Därtill har han löst kopplats ihop med Chelsea av brittisk press.

Kan konkurrera med Benzema

På lördagen kommer däremot ett nytt lag in i spekulationscirkusen som omsvärmar den svenske stjärnan. Enligt Mundo Deportivo ska nämligen även Real Madrid vara en aktuell klubb för Paris Saint-Germain-stjärnan. Svensken har varit i blåsväder under efter hans ”kritik” mot Frankrike och enligt Le10sport.com, som också tagit del av Mundo Deportivos uppgifter, kan svensken vara aktuell som en utmanare till Karim Benzema – speciellt med tanke på att Javier ”Chicharito” Hernandez tillvaro i klubben ser ut att ta slut efter säsongen.

”Tappat styrka i omklädningsrummet”

Rapporter från Gazzetta dello Sport har den här veckan hävdat att svensken tappat kraft i omklädningsrummet, där sydamerikanerna Edinson Cavani, Thiago Silva, David Luiz, Javier Pastore och Ezequiel Lavezzi. Relationen till PSG:s president Nasser Al-Khelaifi ska vara stel för svensken och därtill sägs David Luiz nu få ta över rollen som klubbens fixstjärna nästa säsong. I Zlatan Unplugged poängterade svensken att ”Jag har ett år kvar med PSG” vilket tyder på att tankarna trots allt går mot att bli kvar i Paris.

Zlatan saknades när Paris Saint-Germain säkrade ligatiteln förra helgen mot Montpellier, och kommer inte heller att spela i kvällens match mot Reims. Allt för att säkerställa sin tillgänglighet till cupfinalen mot Bastia, enligt honom själv i sin app.

Den svenske landslagskaptenen har den här säsongen mäktat med 30 mål på sina 36 matcher för Paris Saint-Germain. Av dessa har 19 prickats in på 24 matcher i ligaspelet. Han värderas av Transfermarkt.de till 21 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply