Tyska storklubbar jagar Ogbonna

Gazzetta TV:s uppgifter länkar försvararen till Bundesliga

Den 27-årige försvararen länkas på nytt bort från Juventus. Nu rapporteras det i italiensk media att Bayer Leverkusen och Schalke 04 har ett intresse för den tidigare Torino-backen.

Angelo Ogbonna, 27, kan vara på väg bort från Juventus. Försvararen som den här säsongen fått förtroende i 28 matcher för Serie A-mästarna, länkades redan förra veckan bort från storklubben när brittisk media hävdade att Tottenham och Liverpool kan komma att lägga bud på spelaren i sommar.

Leverkusen och Schalke jagar försvararen

Nu har även tyskt intresse etablerats för den tidigare Torino-stjärnan, rapporterar den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport via sin tv-kanal Gazzetta TV. Deras uppgifter säger nämligen att Bayer Leverkusen och Schalke 04 är inställda på att försöka värva den idag 27 år fyllda backen från Bianconeri.

Står under kontrakt till sommaren 2018

Spelaren har spelat för Juventus sedan sommaren 2013 då han värvades in från Turin-rivalen Torino. Försvararen som har spelat fotboll i Turin de senaste tio åren, står under kontrakt till sommaren 2018 och kommer enligt obekräftade uppgifter kosta drygt 10 miljoner euro att köpa loss från Serie A-mästarna. En summa som han också värderas till enligt Transfermarkt.de.

Han har nio landskamper på sin meritlista för den italienska landslaget och därtill även nio framträdanden för Italien i U21-landslaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply