Forne Inter-managern kan ersätta Montella

Walter Mazzarri kan bli den som ersätter Vincenzo Montella

Fiorentina riskerar att få klara sig utan managern Vincenzo Montella efter säsongen. Nu kommer uppgifter om att forne Inter- och Napoli-managern Walter Mazzarri kan bli den som ersätter taktikern.

Uppgifter talar under våren för att Vincenzo Montella kan komma att lämna Fiorentina efter säsongen, trots att han sitter på ett kontrakt över ytterligare två säsonger med La Viola. Anledningen ska vara en spänd situation med Fiorentinas supportrar efter att han kritiserat deras agerande under Europa League-semifinalen som respektlöst.

Flera kandidater

Tidigare har Luciano Spalletti, Roberto Donadoni, Maurizio Sarri och Andrea Stramaccioni nämnts som potentiella ersättare till den italienska taktikern. Nu kommer däremot uppgifter från Sportmediaset om en ny italiensk tränare som ses som en kandidat för Fiorentina, nämligen den forne Napoli- och Inter-managern Walter Mazzarri.

Fiorentina i kontakt med taktikern

Enligt den italienska källan ska Viola tagit kontakt med taktikern, med syfte på en mer ordentligt samtal framöver, beroende på vad som händer med Montella. Mazzarri har varit ledig från fotbollen sedan i november när han, för första gången, fick sparken från en klubb. En sak som talar för att det bli Walter Mazzarri är att han härstammar från Livorno i Toscana.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply