Uppgifter: ”Real Madrid erbjuder James Rodriguez för Eden Hazard”

Tidernas största bytesaffär kan bli verklighet

Eden Hazard har inte riktigt prickat formen de senaste månaderna, men trots det vill Real Madrid ha honom. James Rodriguez kan gå åt motsatt håll i en bytesaffär, som kan bli den största någonsin.

Den belgiske landslagsstjärnan Eden Hazard har haft det kämpigt denna säsong i Chelsea, precis som resten av laget. 23 mållösa matcher i rad är statistik som fjolårets ”årets spelare i Premier League” snart vill sudda ut. Under gårdagen fick han se sitt lag åka på ännu en förlust, denna gång mot serieledande Leicester, efter att han själv linkat av planen skadad. Hur allvarlig skadan är vet man inte ännu, men oavsett vad verkar det finnas intressenter i januari.

Real Madrid kan byta James Rodriguez för Eden Hazard

En annan spelare som kan ha sina dagar räknade i sin nuvarande klubb är James RodriguezReal Madrid-spelaren uppges vara missnöjd med sitt nuvarande kontrakt, medan den spanska klubben inte är redo att förlänga med colombianen. Dessutom ska han vara missnöjd med att han inte är given i Rafael Benitez startelva efter att 24-åringen kommit tillbaka från sin skada. Därför kan han lämna klubben inom det närmsta halvåret om ett tillräckligt bra bud kommer. Enligt Goal.com kan klubbarna nu genomföra en bytesaffär med spelarna, något som skulle kunna bli den största övergången av den sorten genom tiderna. Priset för Rodriguez tros minska rejält om Hazard ingår i budet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply