Uppgifter: Marcos Alonso öppnar för flytt till La Liga

Uppgifter- Marcos Alonso öppnar för flytt till La Liga

Marcos Alonso kan lämna Chelsea

Säger efter helgens förlustmatch mot Crystal Palace att gärna vill spela i La Liga innan han lägger skorna på hyllan.

Det var nog inte många som trodde att Crystal Palace skulle komma att slå Chelsea under lördagseftermiddagen. Man hade varken vunnit eller gjort mål på de sju senaste matcherna men när de regerande mästarna kom på besök till Selhurst Park släppte det. Premier League-jumbon vann med 2-1 och tog sina första poäng för säsongen. En spelare som inte var speciellt nöjd med insatsen var Chelseas vänsterback Maros Alonso. 26-åringen som kom till Chelsea i september 2016 men öppnar redan efter ett år för att lämna klubben.

– Jag är väldigt glad över att spela i Chelsea och passar bra in i laget. I framtiden skulle jag dock vilja spela i mitt hemland Spanien och prova på La Liga, säger Alonso.

Uppgifter- Marcos Alonso öppnar för flytt till La Liga

Marcos Alonso kommer från Real Madrids ungdomsakademi och gjorde ett framträdande i A-laget innan han 2010 lämnade för spel på de brittiska öarna i Bolton Wanderers.

Ingen spansk klubb har kopplats ihop med Alonso som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021. Det mest troliga är dock att han återvänder till Real Madrid.

SE ÄVEN: Lista: Sämsta elvan som vunnit Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365