Arsenal och Tottenham gör upp om Riyad Mahrez

bet365

Arsenal och Tottenham gör upp om Riyad Mahrez

Riyad Mahrez jagas av Londonklubbarna

Enligt uppgifter till brittisk press kommer Riyad Mahrez att närmare en flytt från Leicester City och nu vill de båda huvudstadsklubbarna göra upp om algeriern.

Säsongen 2015/2016 stod Leicester City för en makalös säsong. Laget med Claudio Ranieri i spetsen lyckades nämligen vinna Premier League mot alla odds och i laget fanns flertalet spelare som spelade en viktig roll i framgångarna. Framför allt var det Jamie Vardy och Riyad Mahrez som drog till sig uppmärksamhet då det var duon som stod för målen. Flera av stöttespelarna från guldsäsongen har nu lämnat, bland annat N’Golo Kanté och Drinkwater, men lagets båda målmaskiner har valt att stanna, i alla fall fram tills nu. Redan i somras ryktades det nämligen om att Riyad Mahrez skulle komma att lämna King Power Stadium och styra skutan mot FC Barcelona men tillslut blev det ingen affär. Nu kan algeriern istället lämna under januarifönstret och det är framför allt två klubbar som sticker ut i jakten på 26-åringen.

Arsenal och Tottenham gör upp om Riyad Mahrez

Enligt Daily Mirror kommer nämligen både Tottenham och Arsenal försöka knyta till sig spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020. De båda klubbarna sägs vara beredda att betala en större summa för spelarens tjänster och det är Spurs som ska ha övertaget då man kan erbjuda spel i Champions League, om man lyckas ta sig vidare från den svåra gruppen med Real Madrid och Borussia Dortmund.

Förutom de båda engelska klubbar kopplas Mahrez även ihop med AS Roma, en klubb han så sent som i somras sades vara överens med. Leicester ska dock krävt en högre summa än vad italienarna kunde tänka sig att betala för algeriern som tidigare spelat i bland annat Le Havre.

SE ÄVEN: Premier Leagues spelschema 2017/2018

Arsenal och Tottenham gör upp om Riyad Mahrez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply