LISTA: 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League - Silly Season

LISTA: 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League

LISTA- 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League

10 spelare som otroligt nog har vunnit Champions League

Champions League är den största av alla tävlingar att vinna inom fotbollsvärlden. Det är många stora spelare och lag som har fått chansen – och tagit den – att ro hem den åtråvärda medaljen. Det finns även många stora spelare som aldrig har fått den där medaljen runt sin hals, på grund av diverse anledningar som dålig timing och otur. Sedan finns de dem, som har lyckats vara med och vinna Champions League utan att ha bidragit särskilt mycket eller ansetts som särskilt bra fotbollsspelare. Även här spelar timing in. De kan ha varit riktigt bra för sin klubb i finalen eller inte ens ha spelat en minut. Det behöver inte alltid handla om att spelaren i sig har varit en elitspelare under sin karriär utan bara haft tur nog att ha varit på rätt plats vid rätt tillfälle. På grund av avstängningar eller skador kan de ha blivit givna en chans att spela för klubben i ett viktigt moment trots att de kanske inte är startspelare i vanliga fall.

TIPS: Istället för att köpa PPV för 499kr. Sätt in 500 kr så får du spela för 1000 kr + se Mayweather vs McGregor direkt på Viaplay =>

LISTA- 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League

10 spelare som du inte tror har vunnit Champions League

Det finns spelare som har vunnit det mesta och varit riktiga nyckelspelare för sina klubbar. Det finns spelare som har varit den drivande kraften men trots det inte lyckats med att vinna Champions League. Sen finns det även de spelare som kanske inte har bidragit med så mycket men som ändå har lyckats få en av de eftertraktade medaljerna. Ibland så handlar det bara om lite timing och tur för att hjälpa till på traven. Förutom denna listan så har vi på Silly Season Sverige skrivit många listor som till exempel 2000-talets bästa anfallspar, tio roliga fakta om Janne Andersson och Champions League skytteliga 2017/18 som du kan kika på efter att vi har gått igenom 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League.

10. Ludovic Giuly

LISTA: 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League

Ludovic Giuly var del av den Barcelonaelva som vann Champions League finalen 2005/06 över Arsenal med en knapp 2-1 seger. Giuly fick spela de fulla 90 minuterarna på Stade de France i Paris. Vid denna tid var han en het spelare men överlag inte mer än en normal högerytter. Giuly fick enbart representera sitt land Frankrike 7 gånger och han mäktade med tre stycken mål. Målen gjordes mot Cypern, Färöarna och Nya Zeeland. Giuly spelade även i en annan Champions League final 2003/04 med sin dåvarande klubb Monaco men de fick se sig besegrade 0-3 mot Porto. 2013 drog han sig tillbaka med 157 gjorda klubbmål och 727 spelade matcher.