Renato Sanches är ingen prioritet i Bayern München

Renato Sanches är ingen prioritet i Bayern München

Erkänner att det är en jobbig tid

Bayern Münchens unge stjärntalang Renato Sanchez, som i somras vann EM-guld med Portugal, erkänner att det är jobbigt i den tyska storklubben och att han vill spela mer än vad han får.

Bayern München är en av världens bästa fotbollsklubbar och när de vill ha en spelare brukar de kunna värva honom också. Så var fallet då de lyckades övertala Benficas Renato Sanches om att flytta till München sommaren 2016, efter att ynglingen precis vunnit EM-guld med Portugal och satt rekord som att vara den yngste spelaren någonsin att sätta ett utslagsmål i EM.

Det var många som var intresserade av att värva Sanches efter att hans talang upptäcktes, men det var Bayern som knep honom och det hela såg mycket lovande ut. Men efter mer än en halv säsong i klubben är Sanches något rastlös och vill spela mer än vad han får, då han har varit bänkad en hel del.

– Varje spelare vill spela, det är fullkomligt normalt. Lösningen är att inte ge upp utan fortsätta jobba, sade Sanches till A Bola via Metro.

– Bara 11 kan spela så jag kommer att jobba tills min tid kommer. Jag visste att detta skulle bli jobbigt och allt är en del av att integrera sig här. Min relation med Carlo Ancelotti är mycket bra. Han pratar med mig, förklarar saker, säger vad jag behöver göra bättre. Att vara i Bayern kommer att hjälpa mig mycket. Varje dag jag spenderar här känner jag mig som en bättre spelare, avslutade Sanches.

Bland annat rapporterades Manchester United ha ett stort intresse av tonåringen, och fortsätter Sanches att få så lite speltid kan José Mourinho komma att lägga ett bud till sommaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply