Bomben: Manchester City redo att värva Victor Lindelöf

bet365
Bomben: Manchester City redo att värva Victor Lindelöf

Redo att utmana Manchester United

Det har länge ryktats om att en affär mellan Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf är så gott som klar, men ännu har ingenting skett och Manchester City, med Pep Guardiola i spetsen, är nu redo att slå till på mittbacken.

Manchester United har hela hösten kopplats ihop med en värvning av Benficas blott 22-årige mittback Victor Nilsson Lindelöf, som har väckt intresse hos klubbar världen över. Andra intresserade klubbar är till exempel Inter, Roma, Paris Saint-Germain och Real Madrid, för att nämna ett par, men United har hela tiden legat i framkant. Då ingen affär skedde i vinsterfönstret i januari började frågor ställas och loppet öppnade sig mer. Juventus ryktas nu ligga i en fin position för att kunna värva mittfältaren.

Men Manchester Citys Pep Guardiola har också fått upp ögonen för den svenska talangen, som är en viktig kugge i Benficas mittbackslås, detta skriver Goal. City uppges vara beredda att utmana Manchester United om att värva försvararen, som uppskattas vara värd runt 38 miljoner pund. Uppgifter menar på att United fortfarande står längst fram i kön när det gäller en värvning av Lindelöf, men det kommer att bli allt svårare för Benfica att hålla kvar honom och för United att knipa honom om de väntar och ett budgivningskrig utbryter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365