bet365

Mourinho: ”Har aldrig sett sådan passion som hos United-supportrarna”

Mourinho: "Har aldrig sett sådan passion som hos United-supportrarna"

Riktar ett slag mot sin gamla klubb Chelsea

José Mourinho kommer med ett av sina kontroversiella uttalanden igen, då han menar på att Manchester Uniteds supportrar är de bästa han någonsin sett hos alla klubbar han har tränat, vilket blir något av en pik mot Chelsea.

José Mourinho, eller ’The Special One’ som han också kallas, är en av världens bästa tränare, som har vunnit det mesta man kan vinna. Den portugisiske managern har tränat lag som Benfica, Porto, Chelsea, Inter och Real Madrid, innan han valde att skriva upp sig på Chelseas lönelista igen och slutligen nu är han på Manchester Uniteds lönelista. Utöver det faktum att han är framgångsrik så är han även känd för att uttala sig väldigt kontroversiellt i många sammanhang, och ännu en gång har portugisen slagit till, då han ser till att få in ett slag under bältet på sin gamla klubb Chelsea.

– Jag måste säga att jag är imponerad av er hängivenhet och erat engagemang, som årskortshållare här i United, sade Mourinho om Manchester United-fansen via Metro.

– Jag har tränat flertalet klubbar och jag har aldrig sett sådan enastående passion. Stadion är full varje gång vi spelar och supporten som spelarna får är speciell.

I motsats till detta har han tidigare även uttalat sig om Chelseas hemmasupport, under hans andra sejour i klubben.

– Jag kan klart säga att vi är det laget som har mindre support på hemmamatcherna. Jag tror att det håller på att bli värre, sade Mourinho då via Metro.

– När man jämför till min tidigare tid här, så tror jag att det blir värre. Jag ifrågasätter inte passionen och kärleken – jag har inte rätt att ifrågasätta det och jag vet gott och väl att det inte är sant. Chelsea-supportrar visar oss deras passion för denna klubben varje dag, men det finns en speciell linje av att leva (ett visst sätt att uppföra sig) på matcherna på Stamford Bridge, avslutade Mou.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply