Carlo Ancelotti vill värva James Rodriguez

Carlo Ancelotti vill värva James Rodriguez
bet365

Bayern Münchens nya tränare vill värva från gamla klubben

När Carlo Ancelotti tar över Bayern München vill han värva Real Madrids James Rodriguez, uppger Daily Mirror.

James Rodriguez ser ut att lämna Real Madrid i sommar efter två år i den spanska klubben. Spelaren har haft svårt att ta en startplats i laget under nya tränaren Zinedine Zidane och har fått allt mindre speltid. På grund av det har det ryktats om att flera olika klubbar i Europa vill värva colombianen. Det har bland annat sagts att Manchester City vill värva James Rodriguez och att spelarens agent förhandlar med Juventus om James Rodriguez. Nu ger sig ännu en klubb in i jakten på spelaren.

Den här gången handlar det om den tyska storklubben Bayern München. Enligt Daily Mirror är klubbens nya tränare Carlo Ancelotti intresserad av att värva Rodriguez till Allianz ArenaAncelotti var tränare för Real Madrid när klubben värvade colombianen och uppges fortfarande ha ett stort förtroende för spelaren.

Rodriguez ser inte ut att vara den enda spelaren som kommer att lämna Santiago Bernabeu i sommar. Det har tidigare sagts att Lucas Silva kan lämna Real Madrid för Juventus eller Milan och att Real Madrid vill sälja Isco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365