Manchester City vill värva James Rodriguez

bet365
Manchester City vill värva James Rodriguez

Jagar Real Madrids spelare

Manchester City vill värva James Rodriguez från Real Madrid, uppger Football Espana.

Sedan Zinedine Zidane blev Real Madrids tränare har James Rodriguez fått det svårare att ta en startplats i laget. På grund av detta har massor av rykten uppstått om att colombianen vill lämna Santiago Bernabeu i sommar för att pröva lyckan i en annan klubb. Det har bland annat sagts att Bayern München och Manchester United gör upp om James Rodriguez, och samtidigt har ett antal andra klubbar gett sig in i jakten på spelaren. Nu är ännu en klubb inblandad.

Den här gången handlar det om Manchester City. Enligt Football Espana vill den engelska klubben värva Rodriguez i sommar. Det sägs att klubbledningen på Etihad Stadium är medveten om att spelarens agent Jorge Mendez kommer att sitta i möten med Real Madrid under nästa vecka för att diskutera spelarens framtid.

För sent?

Dock verkar det som att Manchester City kan ha gett sig in i jakten på colombianen för sent. I början av maj sades det att spelarens agent förhandlar med Juventus om en potentiell flytt. Enligt OK Diario var spelaren på besök i Turin under början av den här månaden för att förhandla om ett kontrakt med klubben. Det sägs att Rodriguez fick se Juventus träningsanläggning och träffade flera av den italienska klubbens ledare. Det hävdas samtidigt att spelaren inte kom överens om något slutgiltigt avtal med de italienska mästarna men det kan vara något som är på gång under de kommande veckorna.

Rodriguez anlände till den spanska huvudstaden under sommaren 2014 efter att ha imponerat för Colombia VM Brasilien. Colombianen uppges ha kostat 80 miljoner euro när han lämnade Monaco för Real Madrid. Han skrev på ett kontrakt som gällde till 2020 men efter bara två år ser det ut som att avtalet inte kommer att fullföljas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply