Topp 10: Rikaste fotbollsspelarna i världen 2017 - Silly Season

Topp 10: Rikaste fotbollsspelarna i världen 2017

UEFA Super Cup 2017 TV kanal - vilken kanal & tid på TV

Världens rikaste fotbollsspelare 2017

Har du någonsin undrat över vilka som är de rikaste fotbollsspelarna i världen? Vilken spelare är den rikaste fotbollsspelaren i världen 2017? Vi på Silly Season Sverige ska försöka besvara de två frågorna med hjälp av vår lista över de rikaste fotbollsspelarna i världen.

Dagens elitfotbollsspelare lever ett väldigt rikt liv, speciellt de allra rikaste fotbollsspelarna i världen som oftast har flera fina och lyxiga hus och kör runt i dyra bilar. Det extrema lyxlivet har blivit en vardag för de flesta elitspelare och ingen storspelare accepterar något annat. George Best, som var en av de första megastjärnorna inom fotboll, hade allt. George Best hade spelarteknik, pengar, kvinnor och sprit. Frågan är ifall detta var det som bidrog till hans fall?

Världens rikaste fotbollsspelare 2017

Inspirerad av listorna de rikaste fotbollsklubbarna i världen och bäst betalda tränarna i världen så ville vi skapa en lista med vad dagens moderna elitfotbollsspelare tjänar idag och en lista på världens 10 rikaste fotbollsspelare. Ha även i åtanke innan du tar del av vår lista att George Best som nämnts ovan tjänade £ 1000 (2014: £ 12.000 +) i veckan. Låt oss jämföra detta med dagens megastjärnor inom fotbollsvärlden och se vad de tjänar idag. Vi har skapat en lista över de topp tio fotbollsspelarna i världen som tjänar mest, vilket även ger oss en bild över vilka fotbollsspelare som är de rikaste fotbollsspelarna i världen under den kommande säsongen. Här kommer vår lista över de spelare som är rikast i världen.

10. Cesc Fabregas: $21 miljoner

Topp 10: Rikaste fotbollsspelarna i världen 2016

Cesc Fabregas, den gamla Arsenal-legendaren, är med på vår lista över de rikaste fotbollsspelarna i världen. Numera spelar Fabregas i en annan del av London, nämligen i Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply