Thiago Silva vill avsluta karriären i PSG

Thiago Silva vill stanna i Paris Saint-Germain

Säger till radiokanalen RMC Sport att han tänkt över sin framtid och vill stanna i den franska huvudstadsklubben tills han lägger skorna på hyllan.

Thiago Silva har sen säsongen 2012/2013 spelat i Paris Saint-Germain då han tillsammans med Zlatan Ibrahimovic lämnade AC Milan för att skriva på för PSG. Brasilianaren känner sig väldigt hemma på Parc des Princes i sydvästra Paris och nu säger 31-åringen att han gärna avslutar som karriär i klubben.

– Jag har tänkt på det väldigt mycket på senare tid och jag vill verkligen avsluta min karriär här i PSG, säger spelaren som tidigare även spelat i Fluminense och Dynamo Moskva.

Mittförsvararens kontrakt löper ut sommaren 2018 och det är fortfarande oklart om han vill stanna i klubben ytterligare tid.

Thiago Silva sägs under flera år ha jagats av FC Barcelona men en flytt till Camp Nou ser inte ut att bli av efter spelarens senaste uttalanden.

”Kul om Cristiano Ronaldo kom hit”

Thiago Silva är nöjd och trivs i sin nuvarande klubb men säger att det hade varit kul om Cristiano Ronaldo anslöt till klubben i sommar. Han har även hintat om att Cristiano kan spela i PSG redan nästa säsong.

 

Sen flytten till PSG har Silva vunnit tre ligatitlar, en cup-titel, två ligacup-titlar och tre franska supercup-titlar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply