Thiago Silva: ”Vore kul om Cristiano Ronaldo kom till PSG”

PSG-spelarna välkomnar Cristiano Ronaldo till klubben

Det börjar lukta mer och mer som att Cristiano Ronaldo kan lämna Real Madrid nästa sommar, och då sägs PSG ligga bäst till i jakten på portugisens signaturen. Nu välkomnar fransmännens lagkapten världsspelaren till klubben.

Cristiano Ronaldos tid i Real Madrid kan vara på väg att ta slut, då ryktena intensifieras mer och mer vad gäller en framtida flytt. Paris Saint-Germain har ryktats vara en möjlig destination för portugisen, och nu välkomnar PSG-spelarna ytteranfallaren till klubben. Fransmännens lagkapten Thiago Silva hymlar inte om att han skulle vilja se Ronaldo trä på sig den mörkblåa tröjan nästa säsong.

– Självklart. Det är bättre att spela med honom än mot honom. Jag hoppas att hans agent hittar en lösning med vår president så att han kanske kommer och spelar här, säger han till L´Equipe.

Brassen tror att det är PSG som är klubben där Ronaldo hör hemma, om han vill spela i världens bästa klubblag.

– Paris Saint-Germain är laget just nu, säger Silva.

”Rätt tid att släppa honom”

Sky Sports Spanien-expert Guillem Balague är en av de som verkar tro att Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid efter säsongen. Han menar att det skulle kunna vara en bra affär för den spanska huvudstadsklubben att slutföra affären.

– Strategin är på plats av hans folk för att lämna i sommar. Om pengarna finns där och PSG är villiga att betala dem och Real Madrid känner att det är rätt tid att släppa honom, säger han till talkSPORT.

Prislappen uppges ligga på strax över en miljard kronor, då Real Madrid vill få in mer pengar än vad man värvade honom för från Manchester United. Då kostade han runt 880 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply