CSKA Moskva kan förlänga lånet av Romas Seydou Doumbia

Seydou Doumbia kan stanna i CSKA Moskva hela säsongen

AS Romas värvade Seydou Doumbia senaste vinterfönstret, men succén uteblev för den förre CSKA Moskva-strikern. Nu är han tillbaka i den ryska huvudstadsklubben i en vistelse som kan förlängas.

I vintras värvade Roma den ivorianske landslagsanfallaren Seydou Doumbia för 15 miljoner euro, men han kunde inte fortsätta leverera på det sätt han gjorde i ryska CSKA Moskva, där han var med i skytteligatoppen i Champions League när han värvades till den italienska klubben. Efter bara sju månader lånades han ut, och han var därmed tillbaka i CKSA.

Kan förlänga lånet

Football Italia hänvisar till rysk press som menar att lånet kan av Doumbia kan förlängas. För tillfället avslutas lånet i januari, men man kan alltså förlänga det till säsongsslutet. Därefter ryktas det om att ryssarna ska ha en köpoption, vilket kan innebära att Roma då får tillbaka lite av de 15 miljoner euro man spenderade för att värva anfallaren till att börja med.

Gör succé i Moskva – igen

27-åringen briljerar i Ryssland, då han har gjort fem mål på sju starter i ligaspelet. Han har även gjort 3 mål på lika många matcher i Champions League. Det återstår dock att se ifall han kan nå upp i samma målskörd som han gjorde under sin första sejour i klubben, då han smällde in 53 på mål på endast 42 matcher. Han placerades förr i klubbar som ArsenalLiverpoolBorussia Dortmund och PSG innan han gick till Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply