Thiago Silva: ”Cristiano Ronaldo kan spela här nästa säsong”

bet365

Thiago Silva öppnar dörren för Cristiano Ronaldo

Inför mötet mellan Paris Saint-Germain och Real Madrid är det många i PSG-lägret som varnar för Cristiano Ronaldo, men Thiago Silva väljer att se det hela från en positiv synvinkel.

Ikväll drabbar Zlatan IbrahimovicParis Saint-Germain och Cristiano RonaldoReal Madrid samman på Parc des Princes och inför matchen har PSGs försvarare Thiago Silva deltagit på den officiella presskonferensen som hålls i anknytning till matchen. Brasilianaren säger att man måste hålla koll på Ronaldo men uttrycker inte att han är orolig inför kvällens möte.

– Han är en av två aliens på planeten fotboll. Han är bra på varje yta. Vi måste hålla ett öga på honom och se till att han inte få så många bolltoucher, sa han enligt Daily Mail.

Medan Malmö FF spelar hemma på Swedbank Stadion mot Sjachtar Donetsk möts gruppens två giganter i Paris

– Cristiano kanske hjälper oss att vinna Champions League nästa år, säger Silva och en flytt för portugisen skulle inte komma att vara omöjlig. Efter att ha lämnat Manchester United för spel i Spanien 2009 har spelaren vunnit samtliga titlar som går på klubblagsnivå och under den senaste tiden ryktas det att spelaren kan vara på väg att lämna efter en framgångsrik sejour på Santiago Bernabéu.

”Naturligt att fansen är oroliga”

– Det är helt naturligt att Madrid-fansen är oroliga att PSG ska sno åt sig Ronaldo. Det skulle jag också ha varit. Jag vet inte hur länge han varit där, säger han.

För Thiago Silva skulle det inte vara konstigt om spelaren valde att lämna La Liga och flytta till PSG.

– Sju år? Det är redan en del. Det är en lång tid för en utländsk spelare. Om du vill fortsätta vinna och dominera… Vem vet, Cristiano kanske hjälper oss att vinna Champions League nästa år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365