Samuel Holmén återvänder till Elfsborg?

Samuel Holmén återvänder till Elfsborg?

Samuel Holmén jagas av Elfsborg

Samuel Holmén kan vara på väg att flytta hem till Sverige. Spelaren närmar sig en flytt till Elfsborg, skriver Borås Tidning.

Elfsborg åkte ur Svenska Cupen under söndagen. För att se till att den kommande säsongen i Allsvenskan blir mer lyckad vill man förstärka truppen. Nu talas det om att en gammal guldhjälte kan vara på väg tillbaka till klubben. Samuel Holmén är nära en flytt till Elfsborg, uppger Borås Tidning.

Svensken sägs vara villig att bryta kontraktet med Istanbul BB, sin nuvarande klubb, för att flytta hem.

– Han (Holmén) har väl mer eller mindre bestämt sig, men det ska lösa sig i nere Turkiet också. Nu är han sedan länge väldigt populär i klubben och det skulle förvåna om de inte kan komma fram till en lösning, säger en källa till Borås Tidning.

Bekräftar sitt intresse

Stefan AndreassonElfsborgs klubbchef, bekräftar att föreningen är intresserade av att plocka in Holmén.

– Jag har sagt tidigare att vi gärna ser Samuel Holmén här den dagen då han anser att tiden är rätt, säger Andreasson enligt Expressen.

Slog igenom i Elfsborg

Under början av 2000-talet slog Holmén igenom i Elfsborg. Han debuterade i klubbens A-lag under september 2002. Under sin tid i Borås var mittfältaren med om att vinna både Svenska Cupen och Allsvenskan.

Andra värvningar har gjorts

Elfsborg har inte bara jobbat med att värva in Holmén. Föreningen har redan gjort några värvningar inför säsongen. Bland annat har man plockat in Alex Dyer från Östersund och Jesper Karlsson från Falkenberg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365