LISTA: Fem anfallare Manchester United bör värva i sommar

LISTA: Fem anfallare Manchester United bör värva i sommar - Aubameyang

Manchester Uniteds anfallsköp – vem blir det?

Manchester United anfallare 2017? Inför säsongen 2016/2017 gjorde Manchester United fler affärer. Man köpte bland annat it Eric Bailly och Paul Pogba, detta samtidigt som Zlatan Ibrahimovic anslöt gratis efter att ha avslutat sin sejour i Paris Saint-Germain. Det är även svensken som burit laget på sina axlar med sina 15 mål på 25 ligamatcher. Är Zlatan inte på planen är United dock inte alls lika farliga på offensiv planhalva och under den senaste tiden har det pratats om att Old Trafford-klubben vill värva en anfallare.

Enligt engelska tidningar var ett köp av Antoine Griezmann så gott som klart redan i vintras samtidigt som uppgifter även placerade Pierre-Emerick Aubameyang och Robert Lewandowski i klubben. Nu har de engelska medierna istället ställt in siktet på att Griezmann kommer ansluta i sommar men efter anfallarens senate uttalanden ser man dock ut att få blicka på annat håll.

Det blir troligtvis inte en värvning av Antoine Griezmann i sommar och United har istället fått börja titta på andra namn som klubben kan värva för att förstärka anfallslinjen. Detta samtidigt som Zlatan Ibrahimovic med största sannolikhet stannar kvar.

Fem anfallare United kan köpa i sommar

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor om lag och spelare som blivit väldigt populära bland våra läsare. De har handlat om allt från åtta stjärnor Ferguson slängde ut ur Manchester United och Fem anledningar till att Manchester United borde värva VNL till tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna samt Manchester Uniteds bästa tränare genom tiderna. Ta gärna en titt på listorna, detta efter att vi gått igenom de fem anfallare som United bör värva i sommar

 

1. Andrea Belotti (Torino)

LISTA: Fem anfallare Manchester United bör värva i sommar - Andrea Belotti

23-åringen är riktigt hett när det kommer till spelet i straffområdet och jämförs med United-legendaren Ruud van Nistelrooy. Denna säsong har det blivit 22 mål på 24 matcher i Torino och det dröjer inte länge förrän han troligen kommer spela i en större klubb.

Anfallaren har ett målsnitt på ett mål per 3,64 skott och en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply