Officiellt: Djurgården sparkar Pelle Olsson

Officiellt: Djurgården sparkar Pelle Olsson

Tränaren får lämna

Efter över två och ett halvt år i klubben är Pelle Olsson inte längre Djurgårdens tränare. Han har fått sparken, meddelar föreningen på sin officiella hemsida.

I november 2013 presenterades Pelle Olsson som Djurgårdens nya tränare. Idag tog samarbetet mellan tränaren och klubben slut. Djurgården bekräftar i ett meddelande på sin officiella hemsida att Olsson har fått sparken.

– Efter en sportsligt mindre lyckad period har Djurgården Fotboll valt att avsluta avtalet med Pelle Olsson. Formerna för avslutet regleras enligt uppsägningsklausul i befintligt kontrakt.

– Djurgården Fotboll tackar Pelle Olsson för hans tid i föreningen och önskar honom lycka till i den fortsatta karriären.

För Olsson är det här den första gången som han får sparken av en förening i Allsvenskan. Han tränade Gefle mellan 2005 och 2013 i samma serie, och lyckades under hela den perioden behålla sitt jobb.

Ny tränare på ingång

Vem som blir Olssons ersättare är ännu inte officiellt, men enligt Djurgården kommer det inte dröja särskilt länge innan det är klart.

– En ny huvudtränare kommer att presenteras inom kort, skriver Djurgården på den officiella hemsidan.

Läs mer om Allsvenskan på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply