Palermo är intresserade av Pawel Cibicki

Malmö FF:s nästa utlandsförsäljning kan vara Pawel Cibicki till Palermo

Pawel Cibicki har gjort stor succé i Jönköping Södra denna säsongen. Med sina åtta mål ligger han trea i skytteligan och nu kan den MFF-utlånade anfallaren bli nästa svensk till Serie A då Palermo sägs vara intresserade.

Malmö FF, Sveriges numer överlägset rikaste klubb, har redan haft en hel del att göra i sommar. Man släppte supporterfavoriten Guillermo Molins till Kina, yttermittfältaren Vladimir Rodic såldes till Turkiet, mittbacken Felipe Carvalho lånades ut till Falkenberg och flertalet spelare kan både säljas och köpas in innan fönstret stänger.

MFF:s kanske mest lyckade affär säsongen 2016 har varit Pawel Cibicki. Man lånade ut anfallaren till Jönköping Södra i hopp om att han skulle blomma ut. Det har han verkligen gjort med sina åtta mål och en tredjeplats i skytteligan. Men den kan bli så att MFF tvingas sälja honom till Palermo redan nu i sommar.

Scoutades senaste matchen

Fotbollskanalen avslöjar att det var scouter från Palermo och såg när J Södra förlorade mot IFK Göteborg i helgen, men som vanligt gjorde Cibicki ett mål i matchen. 22-åringens agent säger också att det finns intresse från utlandet, men vilken klubb det är nämns inte:
–  Jag kan bekräfta att det finns intresse från Italien för Pawel, men vilken klubb kan jag inte tala om, säger agenten Nima Modyr. 

Serie A-nykomlingarna Crotone nämns också som en möjlig klubb för Cibicki.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply