Atletico Madrid lånar ut Santos Borré till Villareal

bet365
Atletico Madrid lånar ut Santos Borré till Villareal

Ryktas vara en målmaskin

Atletico Madrid har gått med på att låna ut sin unge målgörare Santos Borré till ligakonkurrenten Villareal för en säsong, dock utan någon köpoption inbäddat i kontraktet.

Villareal rapporterar på sin officiella hemsida att de har kommit fram till en överrenskommelse tillsammans med ligakonkurrenterna Atletico Madrid gällande en utlåning av den unge och väldigt lovande anfallaren Santos Borré. Detta innebär att den 20årige colombianen kommer att representera Villareal under den kommande säsongen, för att få lite speltid i benen och en chans att samla erfarenhet ute på planen. Lånet erbjuder dock ingen köpoption inbäddat i kontraktet, vilket innebär att Villareal inte har någon förtur på att köpa spelaren efter lånets slut, om detta skulle önskas.

Den unge fotbollsspelaren kommer att presenteras ikväll på Butarque stadion, då för att se sina nya lagkamrater spela mot Leganés och kommer därefter att resa till Vila-real tillsammans med resten av laget. Anfallaren, född för 20 år sedan i Barranquilla i Colombia, gjorde sin professionella debut vid enbart 17 års ålder, med Deportivo Cali och 2015 så värvades han av Atletico Madrid, även om han under förra säsongen fick återvända till Deportivo Cali på lån.

Den colombianske anfallaren står ut med sin speciella talang för att göra mål. Han har ett oerhört skarpt öga för mål i det motsvarande straffområdet och han har representerat Colombia på U20-nivå och har till och med kallats upp för seniorlaget. Han är stark, tekniskt begåvad och har ett väldigt bra högerskott.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply