”James Rodriguez stannar i Real Madrid”

Zinedine Zidane dementerar flyttryktena

James Rodriguez har ryktats bort från Real Madrid. Men nu fastställer tränare Zinedine Zidane att stjärnan stannar i klubben.

James Rodriguez gjorde succé med sitt Colombia under VM 2014 och lämnade Monaco för spel i Real Madrid efter turneringen. Flytten till Santiago Bernabeu har dock inte varit lika sensationsartad som världsmästerskapet. Många supportrar har kritiserat klubben för att ha spenderat så mycket pengar på en enskild spelare som inte levt upp till förväntningarna. Detta uppges ha skapat konflikter mellan mittfältsstjärnan och ledningen som gjort att de båda önskat gå skilda vägar.

”Letat hus i Turin”

25-åringen har omgärdats av flyttrykten till diverse klubbar. Framförallt har det spekulerats i en flytt till Arsenal, men nu när Gunners håller på att göra klart med Shkodran Mustafi och Lucas Pérez verkar engelsmännen inte vara intresserade av fler värvningar under detta transferfönster.

Spanska AS har däremot pekat på en övergång till italienska Juventus. Tidningen rapporterade i dagarna om att Rodriguez befann sig på plats i Turin för att leta hus, men enligt Reals tränare Zinedine Zidane är allt tomma rykten.

Nekar till ryktena

Efter lördagens hemmaseger mot Celta Vigo (2-1), där colombianen byttes in med 20 minuter kvar att spela, dementerade tränaren samtliga flyttrykten gällande spelaren.

– Jag såg James spela bra idag, han var involverad i spelet – och ja, han stannar, sa han på en presskonferens.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply