Uppgifter: Luis Enrique lämnar Barcelona?

Uppgifter: Luis Enrique lämnar Barcelona?

Sitter kontraktet ut

Barcelonas tränare Luis Enrique fick under gårdagen uppleva tuffa 90 minuter då Barcelona slogs till spillror av Paris Saint-Germain och chanserna att den spanske tränaren kommer att stanna efter säsongen är nu än mindre.

Champions League-säsongen är tillbaka och det har blivit dags för åttondelsfinalerna. Ikväll är det Bayern München som möter Arsenal och Real Madrid som möter Napoli, men under gårdagens möte var det Paris Saint-Germain som tog emot Barcelona på hemmaplan. En rafflande match där oddsen var mycket låga och till Barcelonas fördel innan matchen, men PSG såg till att överbevisa katalanerna rejält, och spelade ut dem fullständigt. 4-0 blev slutresultatet och Barca såg aldrig ut att ha en chans mot den franska toppklubben.

Tränare Luis Enrique sitter på ett kontrakt som går ut till sommaren och redan innan gårdagskvällens match har det talats om att den spanske tränaren kanske inte kommer att stanna kvar i klubben, då han är inne på sin tredje säsong som tränare för katalanerna. Nu ser ett farväl dock ännu troligare ut.

– Jag är den ende som är ansvarig, säger Enrique via Goal till den katalanska TV-stationen TV3.

Enligt rapporter och med enbart ett par få vittnen på plats skall stämningen mellan den intervjuade Enrique och journalisten i fråga ha blivit mycket stel och tränaren skall enligt utsago ha behövt bli fysiskt separerad från journalisten, då han klagade på tonen som journalisten ställde frågorna i, detta skriver Goal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365