Franck Kessie: ”Jag är smickrad av Chelseas intresse”

Franck Kessie: "Jag är smickrad av Chelseas intresse"

Har flera stora klubbar som jagar honom

Atalantas Franck Kessie är ett mycket eftertraktat namn på transfermarknaden, och mittfältaren menar på att intresset från alla toppklubbar, bland annat Manchester United, Chelsea och Roma, är mycket smickrande.

Franck Kessie är blott 20 år gammal men är Atlantas defensive mittfältare och en av stjärnorna i laget. Den ivorianske mittfältaren har under hösten varit jagad av flertalet stora klubbar runt om i Europa, bland annat så uppges Manchester United, Arsenal, Roma och Chelsea vara intresserade av honom. Stamford Bridge-klubben gjorde ett försök i vinterns transferfönster och gjorde en förfrågan om statusen på Kessie, och sägs överlägga att komma med ett bud på mittfältaren till sommaren, detta rapporterar den engelska tidningen Evening Standard.

Kessie, som även var med och representerade sitt land Elfenbenskusten i januari, under Afrikanska Mästerskapen, har gjort sex mål från sin position som defensiv mittfältare och uppskattar all uppståndelse kring sina prestationer.

– Jag är väldigt smickrad att klubbar på denna nivån är intresserade av mig, säger Kessie via Evening Standard.

– Detta bevisar att jag har en bra säsong, att jag fortsätter att utvecklas. Jag vill inte gå för fort fram. Jag vet inte om min klubb har fått några erbjudanden. Jag står under kontrakt. Vi får se om vi behöver diskutera någonting.

– Jag gillar Bergamo. Staden är trevlig, tyst och jag uppskattar livet i Italien, där jag togs emot väl, avslutar Kessie.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply