Uppgifter: Pep Guardiola jagar Jack Wilshere?

Uppgifter: Pep Guardiola jagar Jack Wilshere?

Före detta Barcelona-stjärnan tror det är möjligt

Den före detta Barcelona-stjärnan Xavi har uttalat sig om sin gamle tränare och menar på att han kan komma att värva Jack Wilshere, för närvarande i Bournemouth, efter att ha blivit imponerad av mittfältarens prestationer.

Arsenal-mittfältaren Jack Wilshere, för närvarande utlånad till Bournemouth, sägs vara av intresse för Pep Guardiola och hans Manchester City, detta skriver Goal. Det är Guardiolas och Barcelonas för detta mittfältskung Xavi som har uppgett att den spanske tränaren, likt han själv, blev mycket imponerad över mittfältarens prestationer då Barcelona spelade mot Arsenal 2011 i Champions League.

– Jag vet att Pep alltid har haft mycket respekt för Wilshere – han imponerade på så många i Barcelonas lag då vi spelade Arsenal 2011, berättar Xavi för Fox Latin America, via Goal.

– Han imponerade mycket på mig den kvällen, jag vet att han även imponerade på Pep och det är den sortens spelare han skulle ha följt sedan dess. Vi har talat om honom, det var inte en prestation som du glömmer av så lätt. Tekniskt sett är han den sortens spelare som Pep älskar – hans enda problem har varit skador – och om det inte vore för det problemet han har med skador är jag säker på att han skulle vara en av de bästa mittfältsspelarna i världen.

– För tillfället verkar det gå bra för honom med hans fitness – och om det finns en chans att värva honom i sommar – så är jag säker på att Pep kommer att överväga det på riktigt, avslutar Xavi.

Barcelona förlorade gårdagens Champions League-möte med Paris Saint-Germain med 4-0 medans Arsenal möter Bayern München ikväll klockan 20:45. Missa inte!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply