Barcelona vill värva Paulo Dybala om Neymar lämnar

Barcelona vill värva Paulo Dybala om Neymar lämnar

Skulle Neymar lämna riktar Barcelona blickarna mot Juventus

Om Neymar vill lämna Barcelona kommer klubben försöka att ersätta honom med Juventus Paulo Dybala, uppger Football Espana.

Det är fortfarande inte helt säkert att Neymar väljer att stanna i Barcelona, även om det mesta talar för det. En av anledningarna är att ryktena om att spelaren kan lämna klubben aldrig verkar dö ut. Det har bland annat sagts att Neymars far vill att sonen går till PSG och att Manchester United kan värva Neymar. Om Neymar mot förmodan skulle lämna sin nuvarande klubb har Barcelona en plan för vem som ska ersätta honom.

Enligt Football Espana vill Barcelona plocka in Paulo Dybala från Juventus om Neymar skulle vilja lämna Camp Nou. Dessutom är det troligt att summan som klubben skulle få in för att sälja Neymar skulle vara betydligt högre än prislappen på Dybala. På grund av detta skulle klubben alltså även kunna förstärka laget på flera olika positioner om Neymar lämnade.

Dock så är det inte särskilt troligt att Neymar kommer att lämna Barcelona. Flertalet källor på Camp Nou hävdar att klubbens ledning är säker på att brasilianaren stannar.

Samtidigt som förhandlingarna med Neymar pågår försöker La Liga– och Copa del Rey-mästaren plocka in flera nyförvärv. Det har bland annat uppgetts att Ivan Perisic kan vara på väg till Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365