Neymars far vill att sonen går till PSG

Neymars far vill att sonen går till PSG

Neymar själv vill stanna i Barcelona

Enligt Football Espana vill Neymars far att sonen lämnar Barcelona för att gå till PSG.

Trots att det länge uppgetts att Barcelona inte vill sälja Neymar fortsätter det att ryktas om att spelaren kan lämna den spanska klubben i sommar. Det har bland annat påståtts att PSG vill ha Neymar, där den franska klubben skulle se brasilianaren som en perfekt ersättare för Zlatan Ibrahimovic. Dock så har Neymar självs sagt att han inte ”ser sig själv lämna Camp Nou.” Om hans far får som han vill verkar det dock som att spelaren inte kommer att stanna i sin nuvarande klubb.

Enligt Football Espana ser Neymars far helst att sonen lämnar Barcelona och flyttar till Paris i sommar. En av huvudanledningarna till detta ryktas vara den lön som brasilianaren kommer att få i PSG. Om han går till den franska klubben sägs det att han kommer att bli erbjuden ett kontrakt på cirka 40 miljoner euro om året.

Dock så skulle det vara väldigt svårt för PSG att försöka värva Neymar. Spelaren själv trivs bra i den spanska klubben och vill helst stanna, sin fars vilja till trots. Dessutom vill klubbledningen på Camp Nou behålla spelaren och kan endast tänka sig att släppa honom om PSG slantar upp rejält. Därför kan denna potentiella värvning bli väldigt dyr för fransmännen.

Neymar har spelat för Barcelona sedan sommaren 2013 då han lämnade brasilianska Santos. Nu återstår det att se i vilken klubb brasilianaren kommer att hamna i höst. Får sonen som han vill eller får fadern sin vilja igenom?  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply