Evertons John Stones nobbar FC Barcelona

Evertons John Stones nobbar FC Barcelona

Tros vilja gå till Manchester City

John Stones har länge omgärdats av rykten angående sin framtid då den engelske landslagsmannen är mycket eftertraktad och rapporter skriver nu att han har tackat nej till ett erbjudande från FC Barcelona.

John Stones är en av de hetaste försvarsspelarna på marknaden. Enbart 22 år gammal har han redan flertalet storklubbar som jagar mittbackens underskrift. Detta trots att han har gjort en ganska usel säsong i Everton och inte presterat som alla vet att han kan.

Den engelska tidningen Daily Mail rapporterar om att Barcelona skall vara väldigt intresserade av försvararen och till och med kommit med ett bud, som 22åringen har avböjt till. Barcelona skall ha träffat försvararens agent Paul Martin under förra veckan för att erbjuda en deal. Den katalanska klubben skall ha erbjudit 90 000 pund i veckan plus bonusar för vunna troféer. De har haft ögonen på Stones sedan 2014 och brydde sig inte om hans formdipp under den föregående säsongen men på grund av att de betalar ut så höga löner till Neymar och Lionel Messi är de något begränsade ekonomiskt. Stones förmåga att spela med båda fötterna har övertygat Barca om att han skulle kunna komma att bli en ersättare för Javier Mascherano men försvararens agent gjorde klart att deras erbjudande var alldeles för lågt och att Premier Leaguekonkurrenter hade erbjudit mycket mer.

Det sägs istället att det är Manchester City som har fångat Stones uppmärksamhet och att det är till Pep Guardiola och Co. som han kommer ansluta i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply