Skadeproblemen ökar för Sverige – Mikael Lustig utbytt

Skadeproblemen ökar för Sverige - Mikael Lustig utbytt

Marcus Berg bekräftar frånvaro

Mikael Lustig skadade sig mot Inverness idag. Tillsammans med Marcus Bergs numera bekräftade frånvaro börjar Janne Andersson nu stå inför ett mindre skadeproblem inför matchen mot Frankrike. 

På fredag den 11 november ställs Janne Anderssons svenska landslag mot ett stjärnfyllt FrankrikeStade de France i Paris. Men med en dryg vecka kvar till toppmatchen i VM-kvalgruppen har nu problemen börjat hopa sig för Janne.
För tidigare idag tvingades givne högerbacken Mikael Lustig att bytas ut i matchen mot Inverness i skotska ligan efter bara en kvart. Skotska tidningen Daily Record uppger att svensken såg väldigt plågad ut när han byttes ut efter en smäll med Josh Meekings.
Det är dock oklart om matchen mot Frankrike är i fara för Lustig.

Berg: ”Tar ett par veckor att rehabilitera”

Någon som dock definitivt missar matchen är Marcus Berg. Tidigare under lördagen bekräftade anfallaren att han missar matchen tillsammans med svenska fotbollsförbundet.
– Det är en liten bristning i baksidan av vänster lår, men den tar ett par veckor att rehabilitera. Det känns jättetrist, särskilt med tanke på de viktiga matcher vi har framför oss med både landslaget och klubblaget, säger 30-åringen till landslaget hemsida.
Berg skadade sig i Panathinaikos Europa League-möte med Standard Liege i torsdags.
Janne Andersson meddelade samtidigt att han kallar in Isaac Kiese Thelin till samlingen.

FÖR MER UPPIGGANDE NYHETER OCH ARTIKLAR:

TOPP TIO: STÄDERNA MED FLEST LIGATITLAR

LISTA: SJU SAKER DU KAN KÖPA MED GARETH BALES NYA LÖN

LISTA: TIO STJÄRNOR SOM TJÄNAR MINDRE ÄN MARTIN ÖDEGAARD

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply