Real Madrid ökar jakten på Moussa Sissoko

Moussa Sissoko sägs förhandla med Real Madrid

Newcastles innermittfältare Moussa Sissoko sägs lämna klubben då han inte vill spela i The Championship. Everton och Juventus är intresserade men enligt BeIN Sports så förhandlar Real Madrid med fransosen.

Moussa Sissoko imponerade i sommarens EM-slutspel, trots Frankrikes tunga finalförlust mot Frankrike. Den väldige innermittfältaren har som vana att löpa sönder motståndarna med sin väldiga snabbhet, kraftfullhet och löpvillighet. Men han vill inte följa med Newcastle ned i The Championship och därför letar han efter en ny klubb.

Både Everton och Juventus har sagts vara intressanta klubbar för Sissoko menar The Guardian. Nu kommer nya uppgifter från BeIN Sports och reportern Tancredi Palmeri som säger att Sissoko just nu förhandlar med Real Madrid om en flytt.

Begär 400 miljoner

Real Madrid har inte bara sagts jaga Sissoko, man har även ryktats vara intresserade av spelare som Hugo Lloris och Paul Pogba samtidigt som Jesé är på väg bort från klubben. Frågan är dock inte om Sissoko blir nästa affär i superklubben.

Enligt Tancredi Palmeri sitter Sissoko i förhandlingar just nu med Real Madrid om en övergång. Newcastle sägs kräva runt 400 miljoner kronor för fransmannen som vill ifrån klubben.

Sissoko har spelat i Newcastle sedan 2013 och gjort 118 ligamatcher för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply