United, City och Real Madrid gör upp om Moussa Sissoko

United, City och Real Madrid gör upp om Moussa Sissoko

Storklubbarna jagar Moussa Sissoko

Efter en imponerade EM-turneringen kommer rapporter från Frankrike som menar att flera storklubbar jagar Newcastle Uniteds Moussa Sissoko.

Frankrike må inte ha vunnit hemma-EM men flertalet av lagets spelare som imponerade under turneringen kan komma att flytta till en större klubb efter fina insatser. En av Frankrikes bästa spelare i EM-finalen 2016 var Moussa Sissoko som till vardags spelar sin fotboll i Championship med klubbadress Newcastle United. Efter att ha blivit nedflyttade från Premier League i maj månad har det sett allt mer osäkert ut var mittfältaren kommer spela nästa säsong och nu kommer L’Equipe med uppgifter om att fyra av Europas största klubbar kan tänka sig att värva spelaren som är född 1989.

Enligt den franska tidningen kommer lagets tränare Rafael Benítez inte låta spelaren lämna på något enkelt sätt då den före detta Real Madrid-tränaren räknar med Sissoko till nästa säsong. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för den svartvita klubben då namn som United, City, Juventus och Real Madrid ska vara bland de klubbar som är intresserade av spelaren.

Sissokos kontrakt med ’Castle’ sträcker sig till och med 30 juni 2019 och enligt transfermarkt värderas spelaren till 13 miljoner euro, en summa som med högsta sannolikhet höjts efter de fina insatserna i EM.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply