OFFICIELLT: Stortalangen slutligen klar för IFK Göteborg

bet365

En av Sveriges mest omtalande talang under hösten, Ludwig Agustinsson är slutligen klar för IFK Göteborg och lämnar därmed Brommapojkarna. Han valde bort klubbar som Twente, Feyenoord, FC Köpenhamn, AIK, Elfsborg och IFK Norrköping för att skriva på det fyraåriga kontraktet med Blåvitt. Givetvis är spelaren själv i fråga väldigt nöjd med övergången.

”Jag har alltid gillat klubben. Har kollat mycket klipp och det är en grymt skön känsla att lyssna på ”Snart skiner Poseidon” samtidigt som spelarna går in på Gamla Ullevi. Jag var nere och hälsade på i höstas och fick ett jättebra intryck av Mikael (Stahre), Håkan (Mild), Kamratgården, av hela organisationen och de förutsättningar som finns i föreningen.”, säger Ludwig till IFK Göteborgs officiella hemsidor.

Även Håkan Mild är glad över rekryteringen.

”En jättespännande spelare som är oerhört målinriktad i ambitionen att bli riktigt bra. Duktig passningsspelare som vill framåt, snabb, en modern ytterback helt enkelt, säger sportchefen. Ludwig kommer att åka med sina nya lagkompisar till träningslägret utanför Barcelona.”, säger Håkan Mild.

I affären ingår även Niclas Bärkroth som har skrivit på ett kontrakt med Brommapojkarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply