Officiellt: Robert Lewandowski förlänger med Bayern Munchen

bet365
Officiellt: Robert Lewandowski förlänger med Bayern Munchen

Bayern Munchen förlänger med Robert Lewandowski

På tisdagseftermiddagen står det klart att den polske anfallaren skriver nytt kontrakt med Bayern Munchen, ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021.

Under drygt ett halvår pratades det mycket om Robert Lewandowskis framtid i Bayern Munchen, detta då det funnits intresse för spelaren hos bland annat Real Madrid. Det har pratats om allt från möte med Real Madrid och att polacken skrivit förkontrakt för en flytt till Estadio Santiago Bernabéu. Det blev dock ingen flytt till den spanska huvudstaden och på tisdagseftermiddagen står det klart att den polske anfallaren förlänger sitt kontrakt med sin nuvarande klubb, detta till och med sommaren 2021.

Anfallaren som hunnit bli 28 år har denna säsong stått för 19 mål på 21 matcher och kommer alltså representera de tyska giganterna under de kommande fyra åren.

Hånade France Football efter Ballon d’Or-galan

Denna säsong har Ballon d’Or ändrat format, detta då FIFA inte längre är med och organiserar priset, något som gör att det helt och hållet står i France Footballs händer. Vinnare blev Cristiano Ronaldo och efter att portugisen utnämnts till vinnare reagerade visade Lewandowski vad han tyckte om det hela.

 

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply