Lista: Tio spelare som fick noll röster i Ballon d’Or

Lista Tio spelare som fick noll röster i Ballon d'Or

Stjärnorna som fick noll röster i Ballon d’Or

Oddsen på att vinnaren av Ballon d’Or 2017 skulle bli Cristiano Ronaldo var inte speciellt höga. Portugisen vann både Champions League och EM i Frankrike samtidigt som han blev bäste målskytten i den förstnämnda turneringen. Striden om vem skulle skulle vinna priset detta året stod mellan Cristiano Ronaldo och Leo Messi och då portugisen vann de två stora turneringarna var det ingen större tvekan om att Ronaldo skulle vinna priset. På tredjeplats kom Antoine Griezmann och därefter följde en lista med många spelare som utmärkt sig under fotbollsåret 2016 men inte varit bäst. Det fanns både de spelare som fick mer och mindre röster men det fanns även de som inte fick några alls. Många av spelarna förtjänar fler poäng än de fått och nu har vi på Silly Season Sverige gjort en sammanställning av de spelare som inte fick en enda röst i omröstningen.

Spelare med noll röster – Ballon d’Or

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flera listor som nått flera tiotusentals personer som uppskattat ämnen. Ta gärna en titt på några av våra hetaste listor, detta efter vi kollat in Tio spelare som inte fick några poäng av France Football som håller i bedömningen.

10. Sergio Ramos – Real Madrid

Lista Tio spelare som fick noll röster i Balon d'Or - Sergio Ramos

Den 30-årige kaptenen tog sitt Real Madrid till sin elfte Champions League-trofé i somras. Dock blev det inte lika framgångsrikt i sommarens EM-slutspel, något som säkerligen gjorde att Ramos inte fick en enda röst om Ballon d’Or.

9. Sergio Aguero – Manchester City

Lista Tio spelare som fick noll röster i Balon dOr - Sergio Aguero

Trots att City inte var med i fighten om guldet förra säsongen lyckades argentinaren måla vid 29 tillfällen i alla turneringar. Han ligger dock i skuggen av landsmannen Leo Messi.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply