bet365

Officiellt: Norrmannen lämnar Hammarby

bet365

Solli lämnar Hammarby efter säsongen

Jan Gunnar Sollis kontrakt med Hammarby går ut efter säsongen och idag stod det klart att det inte blir någon fortsättning i Stockholmsklubben för norrmannen.

Inför säsongsstarten 2014 valde Hammarby att plocka in den landslagsmeriterade norrmannen Jan Gunnar Solli på fri transfer, hans förra klubbadress var Vålerenga IF. Hammarby och Solli kom då överens om ett tvåårskontrakt och båda parterna var nöjda.
Nu bekräftar dock Hammarby på sin hemsida att 34-åringen, med bland annat 40 landskamper med Norge och flera matcher i Champions League och Europa League med Rosenborg BK och SK Brann på meritlistan, inte får ett förlängt kontrakt med den grönvita Stockholmsklubben.

– Jan Gunnars tvåårskontrakt löper ut och vi önskar honom all lycka i fortsättningen, efter denna grönvita period i hans liv. Jan Gunnar är absolut en av de mest professionella spelare som jag haft äran att lära känna, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad till klubbens hemsida och fortsätter:

– Solli sätter alltid laget främst och är en positiv elitidrottsman. Hans sätt att hjälpa Bajen och sina medspelare har imponerat stort på oss. Nu kommer vi tillsammans se till att få en så bra avslutning på säsongen som möjligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply